Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: samsung vpm-2100
díky všem za snahu.kameru jsem měl v ruce v prodejně spolu s českým návodem.A jsem mačkal volbu HS SHUTTER jak šílený,žádná další nabídka stupně rychlosti závěrky se neobjevila.Je možné,že pro východ tato funkce není k dispozici?Ví někdo co znamená tento text v něm. specifikaci této kamery? Verzögerter Verschluß 1/6, 1/12, 1/25 Manuelle Verschlußzeit 1/50~1/10000, 8 Stufen kameru potřebuji do terénu a pro sport-proto ta zoufalá neodbytnost.díky za odpověď
ne každý se popasuje s němčinou, tak jsem zkusil hledat. Informace se dají sehnat i v češtině zde: http://www.samsung.com/cz. Bohužel těch informací tam moc není, ale ta důležitá, že to natáčí pouze v MPEG4 tam je. A předpokládám, že se tam dá najít i návod.
Zkoušel jsem hledat a na anglicky psaných stránkách výrobce není. A díky pravděpodobné nedostupnosti v čR Vám tu bohužel asi nikdo neporadí, takže se fakt musíte spokojit jen s (předpokládám) tímto popisem produktu (ten jste asi našel taky). Ale na drobnou recenzi by to bylo docela \"in\" - jen dodavatel chybí... :-o)
rád bych ty značkový věci jenže:v této velikosti kamera=je problém,JVC gz-mc 200=neforemná briketa,JVC gz-mc100 se do čR nedováží,panasonic SDR-S100 cca 33000,-.Neznám jinou dig.kameru bez kazet.mech.která by splňovala váhový limit do cca300g a rozměr do větší kapsy.
Proboha, co to ma byt za stroj? Mrkni na znackovy veci, todle by Te mohlo stát dusevni zdravi! :-)))