Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Canon 830i
také 750i - mě naopak citlivost v šeru příjemně překvapila - pokud ovšem srovnávám se svou fotografickou minulostí - \"na vině\" je slušná světelnost objektivu - standardní, ale mírně \"nad průměr\". Stabilizace je nádherná. Jsem spokojen. Dle mého snímací hlavu prostě \"tiše\" roztočit nejde a šumové filtry vždy riskují, že mikrofonu něco vezmou z citlivosti, věrnosti. Jediná rada - mikrofon mimo kameru. Pokud si někdo přeje točit se 750i a super zvukem /koncert apod./ , není nic snazšího, než natočit zvuk zvláš na audio k tomu vybavené a pak využít následný dubbing - \"studiové\" podmínky to jistě dovolí. Pro běžné točení externí mikrofon nepotřebuji.
Re: Canon 830i
Ahoj - před týdnem jsem si koupil 750i. Za velmi příznivou cenu. Jen mne trošku zklamali výsledné záběry z interiéru, kde není extrémní osvětlení. Také jsem četl v předešlých názorech, že je hlučný mechanismus při natáčení.. Ale musím napsat, že hluk motorku mi připadá velmi slušný. Bohužel mne zklamaly ceny volitelného značkového příslušenství. Hlavně baterií. Ale to bude asi u všech renomovaných značek stejné.