Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: recenze Canon MV900
Ne, já si myslím (subjektivně a jen za sebe), že moderní trendy dělají základní spotřebky čím dál méně zajímavé, aspoň pro fanoušky oboru, jakými chceme být. Prostě se mi zdá, že v kategorii Low-Shit se příliš zázraků nekoná...
Takže myslíte že je teda určitě lepší sony??a kterou teda SONY DCR-HC17E nebo novější SONY DCR-HC23E!!!díky
No, ta nová řada je o stejné písničce jako u konkurence: sebrali jsme cosi, choďte si třeba bosí, hlavně když se to nosí (:-D). Vážně - recenze a srovnávání tu bude během dubna, ale pevný hledáček či absence závitu objektivu (!) asi nevyváží širokoúhlý LCD už od nejnižšího modelu, což...?
no mě se loňské modely CANONU ani trošku nelíbí,chtěl bych buď tu novou 9stovku nebo tu sonku!!ale nevim ktera je ta spravá:-(anebo ještě SONY DCR-HC17E!!
Komerční zneužití diskuse je trestné, ale pro nás platí výjimka o majitelích WEB-u (:-D)... Co naše akce? Letos přijde opět u většiny produkce ochuzení o další detaily a kromě širokoúhlého LCD-panelu nepřibude v podstatě nic. Loňské videokamery Canon jsou tedy svými cenami možná lepším řešením, než očekávané novinky, co Vy na to...?