Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: JVC GZ-MC200
Jak se pise v manualu GR-D290 - pri propojeni DV kabelem (Firewire) lze kameru pouzit v programu Windows Messenger. Bohuzel Skype s DV propojenim zatim pracovat neumi a ani GR-D290 prenos ziveho obrazu pres USB nepodporuje.
vypada ze to s touhle kamerou nepujde protoze jedine propojeni ktere ma s PC - rozhrani USB - slouzi pouze pro presouvani jiz hotovych nahravek, fotografii a hlasovych poznamek mezi kamerou a PC. Rezim prenosu ziveho obrazu a zvuku pres USB zrejme neni podporovan.
Letmo jsem vyzkousel Skype s podporou videa, mod DV pres Firewire tato aplikace nepodporuje, pres USB fungoval obraz i zvuk. Zvuk z kamery pres USB se mi ale zdal ponekud zahuhlany. Zkouseno se SONY PC330E
Mám stejný problém u kamery JVC GR-D290. Měla by to umět, ale nerozchodil jsem to u ní...