Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: HelicopterShow 2012
Yes, Sir ... .-))) jawohl, sir .-)))))) na jiným fóru jsem dostal zdrbáno za muziku a fest... poslechl jsem si to několikrát a jednu bych asi vyměnil, ale jinak si myslím, že to je přesně styl muziky pro takové video... připomínky k videu jsem pobral (mohlo to být kratší, trochu víc prostříhat, vyměnit švenky atd),ale tu muziku prostě nedám... škoda, že se nelíbila víc... tak asi příště .-)))) ale kdo nic nedělá, nic nezkazí .-))
Ta dramatická podkladová muzika v cca poslední třetině záznamu je dost dobrá. Moc se mi líbí. Sedí přesně na to, co se děje na "scéně". Děláno v oblíbeném WON?
ten deadcat bohužel nejde jinak vyřešit, než holičem. Mám sice Rode-2, což je delší mikrofon o proti NTG-1, ale jen vzadu, takže to nemá vliv. Koupil jsme delux verzi, tj. o trochu kratší chlup, jiné deadcat má chlup ještě delší. Jediná šance by byla ,mezi kameru a originál úchyt mikrofonu dát mezikus, který to šoupne o 1-2cm výš.... ty chlupy vadí je na nejširší ohnisko. Buď na to budeš pamatovat, nebo prostě uděláš ořez, buď zoomem videa nebo formáte videa. Pokud to případně poladíš jinak, dej vědět, bude mě to zajímat. PS ohledně komentů, nastal čas to zkusit, tak až bude chvilinka a vrátí se mi mikrofony, které jsem zapůjčil kamarádovi, hned budu zkoušet.
Sakra tak to je jenom kousek mrtvolky. Už to nejde posunout? Asi né? Jinač info o nastavení videa super. K tomu tvému hlasu - víš kdy jsem začal namlouvat videa? Když jsem zjistil že může spolukomentovat u sportovních akcí kde jaký hlas. A vůbec to nikdo neřeší. Pokud nemáš hlas jako Věra Chytilová, nebo Bárta tak směle do toho. :)
Josefe, tady je mrtvolka s kočkou .-)) http://tinyurl.com/kockavobraze je to dead screenu s deadcat .-))))))))
PS doplním na upravený preset, co mám od Pavla, s vlastní úpravou. Vychází ten preset z presetu od BBC, co je na netu. VIdeo je lehce upraveno v kontrastu a gammě a velká část záběrů je prohnaná pluginem Mercalli-stabilizace. Vše je ze stativu a zkoušel jsem kvůli panoramování vypínat a zapínat stabilizátor na kameře... ale u kterých záběrů, to už nevím .-))))))
Já to video připravoval na komenty, alespoň ten začátek, proto jsem tam dal to zdlouhavé představování techniky, ale pak jsem si netroufl... možná to zkusím, ale později, nemám na to hlasový fond, ale zkusím, min. sám pro sebe. Díky tomu, že tam není zbla informace alespoň v titulku, tak samozřejmě ten přehled není takový, jaký jsem si představoval, ale video je apriori určeno pro lidi, co tam byli, takže pointu znají. Vím sám, že video je tím pádem takové polovičaté, ale kdo si chce užít hezké vrtule, tomu to stačí. V podstatě gró záběrů je ze dvou ukázek, jak fungují IZS složky při havárii. Letové ukázky jsem nedával ,protože to bych video natáhl na 40-60min. Až budu mít chvilku, ještě si opravdu zkusím ty komenty udělat... Ohledně kočky.. byla tam, na hodně velký vítr nestačila, na 90proc věcí ano a výtečně. Do záběrů leze, na nejširší ohnisko, ale to jsem v podstatě věděl dopředu. Koneckonců, proto je video v nudli 2,35-1 a nikoliv 16-9, protože bych přišel o hodně záběrů..... Točeno je to XF100 na manuál ostření, protože bych ty letecké záběry prostě nedokázal ostřit, na 1/50 s docloňováním. Točeno 50i, 35Mbit/1920x1080.
Ahoj Karle! Toho komentáře se neboj!! čti přirozeně a dodržuj všechna diakritika, vykřičníky a otazníky, a je to. Nezvedne to úroveň o level, ale obohatí toto video o další informaci, která bezesporu k tomu patří. Vůbec nevím o co tam jde a co jsou to za stroje. Jó kdyby jsi mi to tam pěkně povykladal že ten a ten vrtulník byl na misi a onen zase zachraňoval lidi z Troubek. Že nastartování vrtulníku vyjde na dva tisíce. No tak budu čumět jak péro :). Co nová mrtvá kočka? Nejde vidět ani chloupek? Potřebuju jí taky vyměnit, tak se ptám. Josef z WS7. Díky.
Jen jsem se slusne zeptal!...
Originál ke stažení zde: www.ulozto.cz/18612110/helicoptershow-2012bb-m2t (má to 2,5GB, smažte případně mezery v odkaze)
for oldass máš a nemáš pravdu..dal jsem si bobříka .-)))) a včera jsem měl už reakci napsanou a pak jsem ji smazal .-)))))). Budu reagovat jen na negativní či pozitivní připomínky ostatních...
Tady poteče krev :).
Jednou si jeden takový létající stroj koupím ;-) Pěkné :-) Jen je vidět, že především pro prudší stranové pohyby kamerou je jen 25fps progresívně velmi málo (vlastně jen 25Hz ...) a zajímalo by mě také, jeli příčinou, navíc docela silného rozmazání obrazu při tom panorámování, dlouhý čas expozice (závěrky), nebo deinterlace (čili bylli záznam původně prokládaný?), nebo přepočtem - robotem na serveru YT... ? :-(