Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Miřejovický půlmaraton 2011
Poznámka ke střihu: snaha stříhat podle rytmu hudebního podkladu je OK, ale je to všechno na první dobu, všechny záběry při jedné písničce jsou prakticky stejně dlouhé a působí to na mě dost strojově a předvídatelně, skoro jako slideshow z krátkých videí. Občasná změna by to oživila. Jinak záběry se mi líbí, po prostříhání a zkrácení by to moh být hezký dokumentík.
souhlas s josefem4, zacatek az po start, krute zkratit - mozna uplne vyhodit od startu uz to bylo docela koukatelne, hezke zabery, strih do hudby. Hezky prselo:) zasadnejsi pripominky 1. uplne chybejici originalni zvuk, obcas mohl nekdo promluvit, nechat tam susteni deste apod. 2. chybely mi tam detailni zabery - krome nohou kolem 6:15, pritom tam bylo hafo prilezitosti - unavene obliceje, radost pri dobehu, vycerpani.... 3. chybi tomu stavba deje - nekdo je v cili, nekdo bezi, pak zase cil, pak zase bezi, konec bez vyzneni.. ALE NENI TO TAK ZLE, KDYZ TO OSEKAS O MIN 3 MINUTY A TROSKU TOMU VYSTAVIS PRIBEH TAK TO HEZKE
Tak jsem to skouknul cu grunt jelikož také trochu točím sportovní akce. Beru hodně zkušeností z televize! Pokud by tam byl dokument o tomto závodě bez komentáře a bez určité zvukové kulisy tak by se na to asi nikdo ,krom zasvěcených, nedíval! Myslím si že v této podobě by to mohlo být max. 3min. a se zakladními titulky. Zdar :)