Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Motosezóna 2009
Je to tak někteří jezdí opravdu hrozně riskantně, Buchlováky jsou tím vyhlášené a stačí si stoupnout do nějaké zatáčky nebo jen zůstat u Trempa a záběry na sebe nenechají dlouho čekat :-) Ano,to zrnění na mě dneska už působí trochu divně a určitě bych to teď dělal zase jinak... Úvod v kombinézách se povedl,to je dobrý. No, vtěch skalách,resp. od chvíle kdy padá ta paní do bláta a je bílá prolínačka je použit efekt:snová představa,proto je to tak do běla... Je fakt ale,že s kamerou se pořád učím,hlavně zkouším točit v manuálu. Každopádně díky za názor, je to pro mě moc důležité,člověk se pořád učí..
No tedy , divočina... Hlavně vtěch buchlovických kopcích a za provozu, nejhorší je to po zadním kole v obci v zástavbě! Viděl jsem jednou frajírka, jak si to podobně po zadním kole a tedy neovladatelně, v obci našněroval do chodců, hnup jeden... Naposledy v Pá mě dokonce podjížděli po krajnici... v hustém děšti, nepřehledná situace, kolony! Někteří dokonce nesvítili v tom humusu počasí... To zpomalování obrazu, jak nastupují v kombinézách se mi líbí, ten efekt zrnění mi přijde jako kýč ale budiž, v těch skalách je hodně přepálený nejeden záběr... Prostě v šeru točte šero,podexponovávat, nedovolit automatice obraz ze tmy zjasnit uměle nepřirozeně. Jinak dobrý.
mezi slovem "video" a lomítkem je mezera,tu smazat!