Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: CANON MV750i x MV830i X SONY DC
No a já jsem zase koupil Canona 750i a jsem spokojenej. V této třídě za ty prachy to byla pro mě nejlepší volba. Barevný výklopný a výsuvný hledáček, velký rozsah zoomu (hlavně dlouhý konec je neocenitelný při natáčení zvářátek v přírodě) a wide předsádka v ceně. Každý ze jmenovaných kamere má svoje klady i zápory, podle mně jsou zhruba na stejné úrovni. Každému vyhovuje něco trochu jiného u mě převážil výše jmenovaný Canon.
Sorry,zabudol som sa podpisat majkelX
Presne.V tejto cenovej kategorii by som aj ja isiel radsej do Sony.Canon je najlepsi o triedu vyssie,teda od rady MVX,to uz je ale dalej za tvojim financnym horizontom.Ceny su od 25-35 tisic.Takze s tych lacnejsich radsej do Sony.Ten by ta nemal sklamat,za tie peniaze naozaj nemas co stratit:-))
Máro, já jsem koupil Canon MVX 200i což je o třídu vyšší model než 750i a myslím, že ta Sonka HC 22 je lepší. Připadá mi ostřejší obraz, rychlejší ostření a má lepší displej na kterým je něco vidět i na slunku.Taky víc vydrží akumulátor. Neříkám že ta 200i jede špatně, ale do 750i bych fakt nešel, zkus si ji porovnat s jakoukoliv i nejlevnější Sony a uvidíš sám ten Mega rozdíl v obrazové kvalitě.
Mal som moznost vidiet videa natocene s MV750i.No pri tej cene ma to ani neohurilo ani nesklamalo.800 000 pixelov a cena okolo tych 15-16.000...Dalo sa. Ale kvalitka kamery naozaj za tie peniaze to je.