Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: DCR-HC90E nebo NV-GS200 ?
niesom kameraman a tiez stojim pred dilemou aku kameru si kupit, najvrv som chcel c750i, potom som spekuloval par tisic navrch a c250i, jak klesli panasonky tak 120ku, nastastie som ju nestih a konecne som dosiel do stadia nirvany blazeneho amaterskeho kupca a cakam kym trochu klesne hc90. bol som ich omrknut, ma super design, drzanie v ruke, fotky na urovni, vsetky vstupy vystupy, blesk. u mna vyhrava sonka90ka na plnej ciare. panasonky mi pripadaju jak hrackarske plastove srandy v tvare tehly. hc 90 plni moje ocakavanie od kamery nad 30l. je pekna, pomerne mala, ma dobre foto aj film, urcite sa s nou nebudem hanbit vyliezt za 3 roky na ulicu a v tej cene si myslim najlepsia co teraz je. ja ju budem brat isto. recenzie a podobne veci su fajn, ale podla mna zalezi jedine na tom naco tu kameru potrebujem, ci sa mi paci a kolko chcem vrazit. mne islo o sklbenie pekneho videa s fotkami a rozmermi kamery. zalezi od vkusu ci das nanho pusu, ci nakopnes od hnusu...