Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Demo a stabilizátor MVX250i
Chce to trochu víc přitáhnout Zoom.Při větším přiblížení je to vidět, jinak než u Panasonicu.Hold je ten stabilizátor má jinou konstrukci.Jinak to teda stabilizuje i když jinak než kamery Panasonic,LÉPE.Ve zvuku je trochu slyšet hluk mechaniky,ale je to furt přijatelný.
Re: Demo a stabilizátor MVX250i
Demo se konečně spustilo.Chtělo to vytáhnout SD kartu. Jenom škoda,že to neukáže funkci toho stabilizátoru,mě to připadne pořád stejný,nemůžu si pomoct.
Re: Demo režim a stabilizátor MVX25
Ještě to zkusím a dám vědět.
Před Canonem MVX250i jsem měl kameru Panasonic NV-DS27,která spustila demo režim po 10 minutách nečinnosti.V demo režimu je viditelná i funkce stabilizátoru,totéž jsem chtěl vidět i u Canonu,ale demo režim se jaksi nekoná.Zapnutí a vypnutí stabilizace u Panasonicu je dost viditelně znát.U Canonu,když trochu rozhýbu kameru a zkouším zapínat a vypínat stabilizátor tak je to úplně stejný..Jak mám vyzkoušet,že stabilizátor na 100% reaguje nebo nereaguje?Že by reklamace?Jinak díky za reakce.
Re: Demo režim a stabiliátor MVX250
S demo režimem mám stejnou zkušenost, u MVX25i. Prostě se nic neděje, také nevím jak docílit toho, aby se sdemo režim spustil. Ivo.
Jsem asi slepej, nevšiml jsem si, že píšete, že to máte v menu zapnuto. Pardon.
Nevím jak 250i, ale u 750i se spustí demo režim po 5-ti minutách, ale musí být z kamery vyjmuta kazeta, jinak se tato vypne. Vzhledem k tomu, že píšete, že ani po hodině se nic neděje, tak přepodkládám, že kazetu vyndanou máte. Demo režim se nechá v nastavení vypnout. Stabilizátor jsem zkoušel a znát to je, ale na televizi jsem s tím nemířil. Zkusím a dám vědět.