Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Dostupnost MVX350i
Pro GP: MVX350i na 90% nebudou a myslím si, že i ostatní prodejci tento typ pouze jen zatím nestáhli z nabídky. Protože objednat už není kde a na skladě jej nedrží... :-)
No za uvedených 20tis na "ekramku" bych ji ani omylem nebral, to je trochu přes rozpočet... To už byjde levněji nějaký 3CCD od Panasonicu, i když ty levnější nemají AV vstupy .....
Re: Dostupnost Canon MVX350i
Canon MVX460 mám k dispozici v práci pro dokumentaci a jsem s ním spokojen já i majitel fy. Záleží na požadavcích na variabilitu činností této kamerové strojovny.
Budou ještě v prodeji v obchodě Videokamery s.r.o. BRNO? Cena bude jaká?
Tohle je přesně to, kvůli čemu by demokratičnost diskusí jeden začal brzy nenávidět: Na uvedeném WEBu je sice cena tohoto modelu, ale jednak nechápu, proč by měl dělat náš WEB reklamu "e-kramku" a za druhé si myslím, že jejich anonce pokulhává: prodávali jsme poslední MVX350i cca před 3 týdny za zhruba 17 tisíc...
Re: Dostupnost Canon MVX350i
Co třeba http://www.ekramek.cz/comment.php?proid=121