Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: GS500 nebo SR90
Právě jsem pětistovku koupil a jsem unešený! Hlavně z formátu Pro-cinema. Obraz je měkčí, takovej zvláštně plynulej, je to pocit jako z filmu. Samo ne úplně, ale vypadá to hodně koukatelně a amatér si připadá jak profík. Torchu mi dělá jen problém světlo, občas je to ostřejší, než bych chtěl, ale holt, když člověk točí doma a oknem jde světlo, tak to o moc lepší nebude.
Re: GS500 nebo SR90
Na začátku MUSÍ každý potenciální kameraman zvolit formát záznamu: není to vůbec jedno, budou-li prvotním zdrojem ke zpracování komprimáty z Hard-Disku nebo DV-záznam v AVI (neřkuli HDV) z pásky mini-DV. Zásadní rozdíl je v následném nakládání s pořízenými záznamy: budete-li dělat častěji a víc úprav, určitě pásku, chcete-li moderní "hračkárnu" pro méně šetřivé, může být pro Vás volba SR90 velmi zajímavou. Jako vždy tu je mj. i můj E-mail - rozeberu to ochotně zadarmo. :)