Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony TRV140E
To bude asi jedina moznost, ta posledni, jelikoz zadnej vstup na mikro nemam:-(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony TRV140E
Re: Re: Re: Re: Re: Sony TRV140E
A nevite, jak bych se mohl zbavit toho otravnyho zvuku motorku? Dost me to teda stve
Re: Re: Re: Re: Sony TRV140E
Oprava. Ta dovolená byla před dvěma lety. Od minulé dovolené už jsem měl miniDV.
Re: Re: Re: Sony TRV140E
Re: Re: Sony TRV140E
Wow, diky! Jsem moc rad, ze tu nekdo ochotne poradi! Sem se ptal na digineff a nikdo nic. Chtel jsem se jeste zeptat,jak je to s tou kamerou a prevodem videa do pocitace. Ja mam jak usb, tak firewire. proste bych chtel vedet jak se prwevadi nahrane video do pocitace(chtel bych natocit nejaky amataresky film) P.S. ja vim, je stara, tezka a oskliva,ale hlavni je, ze toci, ne?:-)
Re: Sony TRV140E
Velký a těžký přístroj už téměř mrtvého systému D8, o němž tu bylo informací poměrně dost. Za 5.500,- korun by to ale nemuselo být na učení zlé, jen bude dobré mít alespoň kousek jistoty v prodávajícím, že to např. před časem neutopil - i kapka mořské vody může z kamery za pár týdnů udělat šrot. Technické parametry máme na stránkách tady a více vyobrazení typizované řady Digital8 z roku 2003 najdete v tomto článku...