Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Výběr videokamery do 15000,-
Výběr kamery je jedna věc a zpracování videa na PC je věc druhá, proto to nespojuj dohromady. Každá dnešní digitální kamera umožňuje stažení videa na PC a pak s ním můžeš dělat co chceš, pokud budeš mít patřičný SW na PC (stříhat, vypálit ...). Pokud jde o kameru, tak vybírej uváženě a studuj například recenze, v žádném případě ne reklamní nabídky, které jsou vždy zavádějící - a to, aby co nejvíce nalákali potenciálního zákazníka. Také jsem se nechal zlákat funkcí barevného nočního vidění, ale je to funkce prakticky nepoužitelná - mluvím z praxe. Když bude u tvé kamery chybět, žádná škoda. Já ji mám s funkcí barevného nočního vidění, ale jakoby tam nebyla.
Re: Re: Re: Výběr videokamery do 15000,-
A co Sony HC 14, pokud nevadí dotykový displej. To je příklad staršího ale v této cenové relaci vůbec ne špatného modelu. A seženete na něj spoustu recenzí, samozřejmě i zde.
Re: Re: Výběr videokamery do 15000,-
Nové nerovná se lepší!!!!! Naivko!
Re: Výběr videokamery do 15000,-
řeším stejnou otazku, co vybrat do 15000,- a mám v tom skoro jasno, čekám na novou řadu od Canonu. Zatím nemají ceník, ale myslím že podle přepočtu ze zahraničí by mohla např: mv 800 stát max. 12-13 tisíc, a to stojí za to. Do 15 tisíc zřejmě bude i např. mv 830. Jirka