Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: MVX 330i
Chci přidat na tuto stránku novou zkušenost s touto kamerou. Vyzkoušel jsem reřim Noc a i když je fakt že barvy se výrazně vylepší, prakticky není možné s kamerou pohnout aby se nezačal obraz rozmazávat. Podle mě je to dobré akorát tak na stativ. Po této zkušenosti používám při horších světelných podmínkách automatiku i za cenu horších barev, ale s kamerou můžu dělat co chci! Režim Super noc a Super noc+ jsem ani nezkoušel - točím hlavně rodinu a přeci někomu nenapálím reflektor do obličeje...
Opravdu netuším jestli něco podobného Canon dělá i na Slovensku. Jednoduše to ale zjistíš buď na www stránkách slovenského zastoupení fa Canon a nebo taky tak, že až otevřeš krabici s kamerou, tak tam najdeš (nebo taky ne...) leták s nabídkou zúčastnit se tohoto kurzu (tak jsem to zjistil já)...
Vita,toto je fakt vyborne,ze po zaplateni mate zadarmo aj skolu kamerovania.Cirou nahodou neviete ci nieco podobne je aj na slovensku?? Idem si prave kupit MVX45i v blizkej dobe.. A Ivo,ty si fakt kompletny debil:-))
Pokud si Mr. Ivo myslí, že do jakékoli diskuse patří osobní invektivy, tak bych jej slušně požádal, aby si našel jiný podobný WEB o videokamerách, kde mu nebudou (beztak debilní?) tvůrci recenzí zásadově a zhůvěřile lhát, aby jej v rámci vlastního obohacení (?) napálili k blbé koupi blbého přístroje. A to jsem se krásně rozohnil, že jo, drazí čtenáři...
Po prečítaní článkov od Via mám dojem, že Vía je prezlečený pán Jelínek, alebo tichý spoločník v jeho firme. Spočiatku o sebe hovorí, že nemá skúsenosti s DV kamerami, ale po prečítane článku vcelku šikovne a odborne odporúča iným tento vcelku \"(ne)vydarený\" model MVX 330i.
Malá oprava. Dnes jsem dokončil jedno DVD točené převážně v místnosti a při hodně zesíleném zvuku na TV je opravdu slabě slyšet kamera. Uvádím to zejména pro úplnou informaci pro případné zájemce o tento stroj. Můj subjektivní názor ovšem je stále takový, že to opravdu není žádný problém pro normální točení. Na natáčení koncertu vážné hudby je přeci exterňák...
Pozri Výber videokamier pre fajnšmekrov a članok Canon350i !
Přesně tak. Externí nabíječka se ovšem dá dokoupit.
Jeste jedna otazka k dobijeni baterie. Pise se ze neni dodavana externi nabijecka. Znamena to ze nahradni baterie se da pripadne dobit jen v kamere?
Když spustím kameru, tak v tiché místnosti je slyšet jak bzučí. Musím ale říct, že z žádného záznamu tento zvuk není slyšet!! Je možné že se mohou v tomto lišit jednotlivé kusy. Baterka je přímo mini a podle toho vypadá i její výdrž. V návodu udávají, že vydrží 70min s hledáčkem a 50min s LCD při normálním používání (start, vyp., zoom, atd.). Doba nabíjení 135min. Můj názor je, že vydrží v reálu ještě trochu míň. Samozřejmě záleží, jak se kamera používá. V tomhle případě to vypadá, že se bez záloh. baterie neobejdu. U mého bývalého analogu jsem si vystačil s přiloženou bat., ale ta byla dvakrát větší než tenhle mrňous... Ještě chci dodat, že tahle mašinka má i nějaký ,,větrný\" filtr. Nevím jak funguje, je to ale trochu znát. U minulé kamery vítr (např. u moře) svištěl v mikrofonu tak, že jsem ho přelepil kouskem látky - a bylo...
Tez o tehle kamere premyslim. Chtel jsem se zeptat, jak dlouho vydrzi baterie za bezneho provozu a jak dlouho trva jeji nabiti.
Ahoj. Tato kamera je u mě vážným kandidátem na koupi, ale byl jsem varován před loňskými modely Canonu. Údajně je v záznamu slyšet zvuk mechaniky. Projevuje se to i zde, nebo jiz provedli úpravu. Dik Richard
Momentálně mám velmi málo času, takže jsem kameru ještě moc nevyzkoušel v extrémních podmínkách. Za dobrého osvětlení je vše v pohodě, ale to prý prakticky všechny kamery - i ty velmi laciné. Kvalita se pozná právě za šera. Venku za těchto podmínek jsem ještě netočil. Doma jsem vyzkoušel točit se zapnutím automatiky při osvětlení obyváku (20m/2) bodovou 40W namířenou do stropu - dost tmavý příšeří. Překvapilo mě, že až na mírné zašumění obrazu se na to docela dalo koukat. Ne že by se takhle měl natáčet hodinovej pořad, ale když je nutné nějakou momentku natočit v tak hroznejch podmínkách, použít se to dá. Na pěkné záběry je ale nutné svítit a svítit i u profi kamery... Samozřejmě se v šeru nesmí s kamerou pohybovat moc rychle, při pomalém pohybu se obraz nerozmazává a i stabilizace trochu funguje. Až zkusím kameru v režimu noc, dám vědět.
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jak se projevuje tato kamera za šera venku, popřípadě za tmy-myslím,že má režim super noc+ a jak je na tom při osvětlení v bytě? Stále váhám mezi 330i a 350i, nenašel jsem nějaké extra vážné rozdíly až na cenu. A jsem úplný amatér, zatím žádnou kameru nemám a ani jsem neměl. Díky.
český návod je taková malá knížečka. Ostatní jazyky jsou sdruženy v knížce jiné. Slovenský návod jsem tam nenašel. S návody je potíž. O naše minizemičky se výrobci moc nestarají. Když už návod je, tak zestručněný na přidaném dvoulistu apod. Proto jsem tu zmiňoval, že mě překvapil tento kvalitní návod. U předešlé kamery Sony byl návod udělán tak, že na levé stránce byla polština a na pravé čeština a tak byla udělána celá knížka. Jak se mi v tom maglajzu něco hledalo si asi umí každý představit. O návodu na tuto kameru v el. podobě nevím a vzhledem k rozměrům této knížečky by se asi i špatně kopírovala na papír. Zkus dotaz na zastoupení Canon.cz
co vim ja - kameru mam neco pres mesic, tak navod je jen tistena knizka, v elektronicke podobe jsem ho nevidel.
čau Vio, Tiež som si kupil túto kameru, ale mne ju dodali bohužial iba s anglickým návodom ... a ja nie som moc jazykovo zdatný, hlavne, čo sa týka tech. výrazov. Ten tvoj návod máš na papieri alebo na CD? Hladal som ho na internete, ale bohužial som našiel tiež iba anglický ... Rád by som ten český (alebo slovenský) niekde získal ... Vďaka Peter