Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: MVX45i a 16:9
Nainstaloval som BSPlayer a funguje to. Musim to este trochu testovat, lebo neviem, ci je to len moj pocit, ale zda sa mi, ze MVX45i robi pre 16:9 len orez klasickeho 4:3. Ale moze sa mi to len zdat...
Přesně tak. Zkuste si sehnat BS player pro nebo WinDVD6. Je ovšem také možné nastavit při renderování \"letterbox\" a potom bude obraz vlastně 4:3 s černými pruhy nahoře i dole a ani WMP nezaváhá... Já bych to ale raději nedělal, ikdyž např. Vegas to umí.
Skusal som to napr. v Premiere, napriek tomu, ze v nahladovom okne projektu (nastaveny na widescreen) je to pekne sirokouhle, tak prave po vyrenderovani a prehrati v napr. Windows Media Playeri je to zdeformovane. Myslite, ze je potrebne niekde v prehravaci nastavit rezim prehravania na 16:9? diky
Tak to koukám... Pokud stahujete 16:9 do PC, je třeba nastavit parametry nového projektu jako PAL Wide Screen. Pak se objeví klasické černé pruhy nahoře i dole při přehrávání po vyrenderování v tom či onom SW. Pozor ale na jedno. Podobně jako MVX3i má nejspíš tato kamera tzv. \"pravý\" 16:9, který se při přehrávání po stažení může jevit na některých přehrávačích jako 4:3 ale s horizontálním \"stlačením\" obrazu - je třeba si tedy režim 16:9 na přehrávači \"vynutit\" a vše bude OK.