Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Propojení PCMCIA
Zdravim. Mam kameru CANON MV850i. Po pripojeni kamery pres FW je stolnimi pc s klasickou pci FW kartou, vse bezi v poradku. V pripade pripojeni pres FW PCMCIA kartu od firmy KOUWEL 1002 bohuzel kamera nijakym zpusobem nereaguje. Karta je v systemu win xp sp2 nadetekovana, dle systemu vykazuje spravne funkcnost. Bohuzel mail adresovany vyrobci teto pcmcia karty se mi vratil, ze adresat neexistuje. Muze mi nekdo poradit. Dekuji
5Re: Propojení PCMCIA
Tak vida, jak umí být diskuse na takovémhle soukromém komerčně-naučném WEB-u užitečná. Za Videokamery CZ gratuluji a přeji všem dalším jen dobré konce případných trablíků...
Re: Re: Re: Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
Tak se mi to (na základě četby zdějších diskusí) podařilo rozchodit: stáhnul jsem si patch z exac.cz (PS 9.0.4) a nainstaloval jsem si Pinnacle PCI Performance Enhancer, který je součástí inst. CD PS9. Pár restartů a začalo to chodit. Jen čeština v pár dialozích se rozhodila tím 9.0.4 patchem, to se ale dá vydržet! Hodně zdaru, B.
Re: Re: Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
Mám 9.0.0 nebo 8.8.17.0 SE - obojí stejné výsledky. Bera
Re: Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
A co máte za verzi toho S9? V původní verzi byly chyby, sekání videa, rendering, atd. Teď je tuším druhá verze upgrade. Zkusil bych to na exac.cz - upgrade. S8 to bylo to samé. Případně mají i hotline. Jsou tam i návody o odstranění chyb co se týká třeba základovek. VIA základovky jsou problematické a musí se vypínat flashování paměti v BIOSu. Ale vše byste měli najít na tom exacu. Jsou to ofic. distributoři Pinnacle Systems.
Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
Mám něco podobného - MVX10i, Kouwell 1002 do ntb (1.8GHz, 512MB RAM, 60GB HDD). \"Není možné nahrávat do PC.Pouze jsem schopen ovládat kameru <<,stop,>,>>.Pokud zmáčknu CAPTURE potom není žádný obraz ani zvuk přenesen\" - to platí přesně i pro mne, chybu jsem nedostal jen je to vše pekelně pomalé. Mám SW Pinacle studio 9.0 CZ. Když nemám kameru přes FireWire připojenou, je vše OK rychlé, jakmile ji připojím je Pinacle tuhé, vše trvá řádově minuty, přitom je možné si spustit vedle třeba excel a ten maká normálně. Jen ten Pinacle zpomalí asi tak 1000x. Kameru lze ovládat, ale ne z ní nahrávat - nic nezaznamená. OS je W2k SP3 CZ. Věděl by někdo radu? Je to HW či SW problém? Díky.
Re: Re: Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
A to může být ten problém. Pokud vim tak do W2000 je nutné stáhnout servis packy(mám dojem že SP3), jinak vám to chodit nebude. Najdete je na serveru \"Mrkvosoftu\". Jestli je máte, tak to bude spíše hardwareová chyba. Kolegovi takhle měnili základní desku. Ještě to zkuste na jiném notebooku (nejlépe asi s WinXP)
Re: Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
Mam OS- Windows 2000 Jindrich
3xRe: PCMCIA do Ntbk
Doporučuji - pokud je to pro Vás možné - zavolat na naši firmu a poradit se u spuštěného PC a P-VS8. Jsme tu podle naší otevírací doby (viz zde vlevo) a máme zase jednou komplet přeinstalovanou PC-mršku. Chtějte k telefonu mě nebo Jirku Rakušana a my se pokusíme Vás navést. A i kdyby se to (ne-)povedlo, chystáme jakéhosi malého průvodce tímto SW (Pinnacle 8) včetně ukázek a příkladů jeho možností (doufám že brzy)... :-)
Re: Propojení PCMCIA Kouwell 1002 s Notebookem
Jeste napiste jaky mate OS.