Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re:1x1/4,5\" nebo 3x1/6\"
Tohle je téma (možná) bez tzv. tenkého ledu, protože se tu (snad) nepřidají skalní Soňáci. GS120 je oproti GS200 docela \"oholený\" mini-tříčip, ale prosluněný exteriér mi bral výtečně. Srovnával jsem je druhdy i v posledním odstavci recenze právě na dvojici GS120/200. Nestabilizující pověst firmy Panasonic si už u nás na prodejně ověřilo dost zájemců a vyšší výbava by mohla hovořit trošku i pro Canon. Ta Vaše otázka ale není o několika větách: ani na velké TV asi moc nepoznáte rozdíl (obrazu) v pěkném počasí mezi kamerou za 20 nebo 40 tisíc. Ta diference se ukáže v horších světelných podmínkách, při požadavcích na foto-režim (tady Panasonic velice mlží) a podobně. Nakonec: jak se Vám jeví stará-dobrá pomůcka, \"mrknout kamerám do očiček\" - například tady. Nezdá se Vám objektiv řady MVX2xx světelnější? Mně JO! Přikládám pro opakování (že by čísi matka?) příklad údajné funkce stabilizace Panasonic GS70 z - údajně - dost uznávaného zahraničního serveru (bylo to v této větvi naší diskuse)...