Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: V. Miřejovický půlmaraton 2013
Zkoul jsem první necelé 4min vcelku, zbytek jsem proběhl rychle. Kvalita záznamu ujde na home kamerku, tam si člověk moc nevybere a dělá s tím co má. Co se týče záznamu, je opravdu pro nezaujatého diváka strašně dlouhý. Chápu, že organizátor to chce, ale pokud prezentuješ video venku mezi obyčejný lid, vyplatí se dělat druhé video, klip 3-4-5min max.
U každého střihu (hovořím o prvních 3-4min, které jsem viděl) lze bez problému zkrátit každý záběr o 2-3sekundy aniž by to narušilo celek. Taky doporučuji stříhat na rytmus(tempo) hudby, občas by to tam bylo hezké a střihy by pěkně padly do muziky.
Pár záběrů pěkných, pár je tam zbytečných, ale jak ocelek slušné home videjko. Někde to chce dát pozor na houpání kamery do stran, ale většina záběrů je dostatečně stabilizovaná.