Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: JVC GZ-MC 500
diky za prispevek. chapu ze v noci jaka koli kamera potrebuje svet ale jestli tam vubec bude neco videt??? hodne lidi (kdo to nema) rikaji ze v noci skoro vubec netoci protoze ma moc spatnou optiku (treba jen ze zavisti...) a ja rad jezdim drugracing a chci to nejak natocit. alespon aby byli videt ty auta a bylo mozny poznat kdo je kdo.
Re: JVC GZ-MC 500
Mám jí asi týden.250 neznám.Zkoušel jsem kdysi 75 Panasonica a ten byl hodně slabej.Zatím jsem s ní spokojený, nepočítejte ale s tím, že to v noci bude nějaký pěkný video.To samý foák.Potřebuje to zkrátka hodně světla.To ale platí pro všechny kamery.Na 500 stovce je příjemný to kopírování.Je to všechno rychlejší.Viz moje krátká recenze v této diskuzi pod názvem\"Poradtě kterou a proč právě tak....\" poslední 25 příspěvek.