Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: xRe: Hluk MV750i?
I když jste mě moc nepotěšil,přesto díky za odpověď. Budu 750-ku testovat dál,nic jinýho teď nedělám,bo jedu na dovču a chtěl bych se s kamerou trochu sžít. A tak zkouším točit na různých místech.Až to budu mít po kupě,pošlu Vám vzorky bez úprav.Rád bych zajel na Vaši prodejnu na pokec,ale ja bydlaju na druhým konci republiky a tak je to pro mě trochu z ruky.
Re: xRe: Hluk MV750i?
Dovolil jsem si dát Váš příspěvek do nové větve, a se v tom ještě vůbec vyznáme a nerolujeme \"dva metry\". K věci: Napsal jsem už druhdy v dubnové recenzi na MV 750i názor, že těch pár centů (?) za zdířku externího mikrofonu ušetřit kluci japonský asi neměli. Po Vašem dotaze jsem telefonoval s autorizovaným servisem AWH v Praze a tam mi samozřejmě sdělili, že nic takového není možné - mám na mysli dodatečnou montáž zdířky. Mohu jen slíbit, že prozkoumáme možnost případného zapojení do AV-zdířky, ale nevidím to (ani technicky) příliš reálně a ztráta záruky by byla asi zřejmá. Nevylučuji také vadu Vašeho kusu, ale srovnáte-li dnešní produkci, nepořídíte zázrak od žádné značky. Můžete-li se stavit, u nás je možnost vyzkoušení (téměř) čehokoli z evropského sortimentu...