Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: Re: Canon MV750i nebo Panasonic NV-GS120
Ty úlety domodra jsou asi u všech Panasoniců, kámoš teď reklamoval NV-DS29 kvůli tomu, že se to s té modré nedokázalo rychle probrat!!! Ještě mu neřekli verdikt, ale mělo by to být každým dnem.
Re: Re: Canon MV750i nebo Panasonic NV-GS120
Mám ji taky a zatím jsem taky docela spokojen. Jenom jedna drobnost by mne zajímala - teď se obracím na Bédu: Jak zvládá ta tvoje změny osvětlení v domácím prostředí? Když nechám vše na automatice, tak si musím dávat pozor na úlety do modra (za chvíli se pak vše spraví). Nejlepší je, když nastavím bílou buď ručně nebo použiji už manuální přednastavení na denní nebo umělé světlo (podle podmínek). Je tohle normální u všech kamer nebo ty ostatní zvládají vše bez problémů s automatikou?
Re: Canon MV750i nebo Panasonic NV-GS120
Mám už od dubna GS 120 a s kvalitou jsem nadmíru spokojen. Vejde se do ledvinky, i do ruky... Natočil jsem už 2 dovolené+mnoho domácího videa. Ovládání na jedničku, foto špičkové. Jen jsem musel dokoupit SD kartu s větší kapacitou. Už bych asi neměnil... PS: Nejsem žádný prodejce, jen prostý uživatel se zkušenostmi hlavně v oblasti FOTO. Tzn. žádná reklama...